Hur fixar du Windows 10 fast vid Boot Loop på grund av Dxgkrnl.sys-fel?

Jag kan inte starta upp min bärbara dator förutom i felsäkert läge. Om jag försöker starta upp det normalt fastnar det i en startögla för alltid. I felsäkert läge fungerar allt bra utom MS Office-program, vilket verkar konstigt Läs Mer

Hur fixar jag problem med att komma åt appar och funktioner i Windows 10?

Jag kan inte komma åt 'Appar och funktioner' i appen Inställningar i Windows 10. Jag klickar på Win-tangenten + S, väljer System och försöker komma åt appar och funktioner i den vänstra rutan. Men när jag klickar på det händer ingenting utom Läs Mer

Hur fixar jag Windows Defender Definition Update Error Code 0x80072af9?

När jag letar efter uppdateringar i Windows Defender får jag ett felmeddelande som förklarar att definitionsuppdateringarna inte kan kontrolleras eller installeras. Felkoden är 0x80072af9. Vad ska jag göra? Windows Defender är ett signaturbaserat antivirusägt Läs Mer

Den bästa YouTube-videostorleken: videoupplösning och bildförhållande

Kolla de bästa videostorlekarna för uppladdning till YouTube och skapa perfekta YouTube-videor för att locka världen! Läs Mer

Tips för återställning av digitala foton

Jag kan inte tro att foton från min dator är borta på något sätt. Jag antar att jag av misstag har tagit bort hela mappen nyligen. Dessa bilder var väldigt viktiga för mig, så jag kommer aldrig att förlåta mig själv för att jag gjorde det. Kanske finns det en Läs Mer

Hur man laddar ner kinesiska dramaserier

I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du laddar ner kinesiska och pratar om några av de populära nedladdningssidorna för kinesisk dramatik. Läs Mer

Topp 3 Video Downloader för att ladda ner Simpsons-avsnitt

Letar du efter den bästa och effektiva nedladdningsaren för att ladda ner Simpsons-avsnitt? Fortsätt läsa den här artikeln för att avslöja de bästa verktygen att använda. Läs Mer

Hur fixar jag 0x0000012B BSOD på Windows 10?

Hej allihopa. För ungefär en vecka sedan fick jag en BSOD “FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE” med en stoppkod 0x0000012B. Jag har startat om min bärbara dator och felet försvann. Men igår blev skärmen blå igen medan jag helt enkelt surfar på Edge. Om igen, Läs Mer