Hur fixar jag Microsoft-appar som inte fungerar efter återställning på Windows 10?

Jag var tvungen att återställa min Windows, och nu har jag ytterligare ett problem med Windows Apps. Min bärbara dator fungerar inte nu, mina appar slutade fungera och försvann. Startmenyn är tom, webbläsare kan inte fungera också, andra program. Det Läs Mer

De 10 bästa gratis videoinspelare för att fånga datorskärm

Här granskas den bästa gratis programvaran för skärminspelning. Kolla och få din favorit för att enkelt fånga datorskärm till video! Läs Mer

Hur fixar jag Taskhostw.exe hög CPU-användning?

Hej. Jag har den här taskhostw.exe-filen som alltid körs på baksidan och det orsakar en extremt hög CPU. Några mil körs för tillfället, och processorn är alltid mer än 60%. Är det ett virus eller något? Läs Mer

DirectX Runtime Installers borttagen: Xinput1_3.dll saknas - hur fixar jag det?

Hej killar, jag har ett problem när jag försöker starta ett spel. Xinput1_3.dll saknas dyker upp varje gång jag försöker starta den. Hur åtgärdar jag det här problemet? DLL-filer är möjligen de vanligaste filtyperna en Läs Mer

Hur fixar jag felkod HT201165 på Mac OS X?

Snälla hjälp! För några dagar sedan har jag fått ett popup-fönster från alert.apple-error.com. Det står att någon har försökt hacka min dator och att jag bör vidta omedelbara åtgärder för att förhindra att hackare stjäl mina personuppgifter. där Läs Mer

Saker du måste göra när din iPhone fastnar på laddningsskärmen

iPhones är inte perfekta; du kan fortfarande stöta på problem eftersom iPhone har fastnat på batteriskärmen. Men idag kan du fixa det! Läs Mer

Hur installerar jag om Windows 10 utan att förlora filer?

Mitt Windows 10 64-bitars systemets prestanda är bara eländigt. Den fryser, kraschar, visar fel eller visar ibland BSOD. Jag blev trött på det och överväger att installera om Windows. Jag är dock lite lat för att skapa säkerhetskopian av data, så jag skulle göra det Läs Mer

Hur man tar video från Instagram med Video Keeper

Den här sidan visar dig hur du enkelt får videor från instagram med Video Keeper. En detaljerad stegprocedur är skriven för din bekvämlighet. Läs Mer