Microsoft Edge långsam? Här är en fix

Hej. Jag har ett problem med den långsamma Microsoft Edge 2021 - Chromium-versionen av webbläsaren. Jag hörde tidigare att det hade förbättrats mycket från mina vänner, så jag bestämde mig för att prova det. Det var allt Läs Mer

Vad finns annat i Mac-lagring och hur tar man bort det?

Hej. Jag kan se att lagringsavsnittet på min Mac med namnet Annat är ganska mycket fyllt. Det är irriterande eftersom jag inte vet vilka filer som finns och hur man rengör dem utan att skada andra delar Läs Mer

Hur fixar jag felkod 0x8007000d på Windows 10?

Hej. Av någon anledning kan jag inte installera några Windows-uppdateringar. Mitt senaste försök var att uppgradera Windows 10 till den senaste versionen, men det jag fick är en felkod 0x8007000d. Efter det har jag startat om systemet eftersom det är det Läs Mer

Hur man laddar ner Shakira MP3-låtar

Kom igen och dansa med Shakira! Vicka på kroppen eftersom den här artikeln ger dig Shakira alla MP3-låtar som laddas ner. Läs Mer

Hur fixar jag Windows Camera App Error 0xA00F4271 (0x800705AA)?

Under de senaste månaderna stöter jag på pågående problem med min inbyggda webbkamera. Vanligtvis slutar webbkameran med ett fel 0xA00F4271 (0x800705AA) eller helt enkelt inte svarar. Jag skrev till Microsoft men fick inte svar på en månad redan. De Läs Mer

Så här optimerar du Windows 7 (del 2)

Jag använder Windows 7 på min dator och nyligen har det blivit riktigt långsamt. Jag försöker döda onödiga processer men det verkar bara vara en tillfällig lösning. Finns det något annat jag kan göra för att öka dess prestanda? Läs Mer

Hur du fixar din iPhone Internet Slow: skäl och lösningar

Låt inte långsamma enheter bryta dina glada och spännande stunder i livet. Klicka här för att ta reda på varför din iPhone är väldigt långsam och fixa den utan stress. Läs Mer

Hur åtgärdar jag saknade standardalternativ för Power Plans och CsEnabled?

Hallå. Jag vet inte vad jag ska göra. Kraftplaner försvann på min dator efter Windows 10-uppdateringen. Energiplaner finns inte nu och CsEnabled-nyckeln finns inte längre. Meddelandet jag får. Jag kan inte heller hitta vanliga alternativ Läs Mer