Hur fixar jag DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (netio.sys) eller SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (netio.sys) BSOD-fel?

Jag kör Windows 10 på min bärbara dator och stötte nyligen på BSOD Window som rapporterar om DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (NETIO.SYS). Jag har märkt att det visas när jag särskilt öppnar Torrent. Jag försökte använda uTorrent- och BitTorrent-tjänster, men båda Läs Mer

Hur fixar jag 'Ffmpeg.exe har slutat fungera' Fel i Windows?

”Ffmpeg.exe har slutat fungera” pop-up på Firefox. Jag har använt webbläsaren så länge utan problem, men för ungefär en vecka sedan har den börjat visa detta popup-meddelande. Det dyker upp ungefär varje minut, flera gånger en Läs Mer

Praktiska sätt att ladda ner YouTube-video till USB

YouTube-videor är underhållande. Om du älskar att titta är det här perfekt för dig eftersom det lär dig hur du sparar en YouTube-video på en flashenhet. Läs Mer

Hur fixar jag Safari-öppningen av sig själv?

Hej. Jag behöver hjälp med min webbläsare. Min Safari-webbläsare öppnas hela tiden och öppnar ständigt nya sidor. Jag har MacBook Pro. Just nu körs den på Yosemite 10.10.3. Varför detta händer och hur man kan sluta Läs Mer

Hur du ansluter din iPhone till Sharp TV

Låt oss gräva i den här artikeln och ta reda på hur du ansluter din iPhone och speglar skärmaktiviteten i din Sharp TV. Läs Mer

Hur avinstallerar jag Dropzone på Mac OS X?

Hjälp mig att ta bort Dropzone från min Mac OS X. Jag har försökt dra den till papperskorgen, men det verkar fortfarande vara installerat i andra mappar. Då förstår jag inte hur jag kan bli av med det en gång Läs Mer

Hur fixar jag Ingen ljudutmatningsenhet är installerat fel?

Hej. Mina Windows-uppdateringar installerades nyligen automatiskt, och efter det tänkte jag att jag har ett problem - det är något fel med mitt ljud, eftersom det inte fungerar. När jag tittade på systemfältet såg jag det Läs Mer

Hur fixar du felkod 0x80070057

Hej, min Windows Update visar mig ett felmeddelande som säger att det finns några problem relaterade till uppdateringar. Jag kan också se felkoden 0x80070057. Finns det några lösningar för denna fråga? Felkod 0x80070057 dyker vanligtvis upp Läs Mer