Hur fixar man hkcmd.exe-fel i Windows?

Jag har ett problem med meddelandet 'Kan inte hitta c: \ winnt \ system \ hkcmd.exe'. Det dyker upp på min skärm. Hur fixar jag det? Hkcmd.exe är en körbar fil som är utformad för att hjälpa till att styra kortkommandon i Windows-operativsystemet. Denna .exe-fil [ref en-2] Läs Mer

Snabbt och enkelt sätt att ladda ner Gfycat-video

För att behålla en kopia av de unika valen av GIF och videor, kolla hur du laddar ner GIF och videor från Gfycat med den bästa Gfycat-videonedladdningsprogrammet. Läs Mer

Hur fixar jag Windows Update Service som inte körs?

Hej. Jag försökte uppdatera mitt Windows OS, men jag stöter på felpop-up och meddelandet i inställningarna att tjänsten inte körs. Det står att jag måste starta om, så jag gjorde det, men ingenting förändrades. Läs Mer

Hur fixar jag iMessage som inte fungerar på iPhone, iPad eller iPod?

Hej, allihop. Jag använder iPhone 6 i ungefär ett halvt år och det gick smidigt tills jag installerade iOS 10.3.3-uppdateringen. Jag vet inte om det bara är en slump, men strax efter uppdateringen slutade iMessege bara Läs Mer

4k-upplösning vs 1080P - vilket är bättre?

Har du någonsin undrat vad skillnaden mellan 4K-video och 1080p-upplösning är? Den här artikeln kurerade skillnaden mellan 4K och 1080p. Läs Mer

Topp 3 Video Downloader för att ladda ner Simpsons-avsnitt

Letar du efter den bästa och effektiva nedladdningsaren för att ladda ner Simpsons-avsnitt? Fortsätt läsa den här artikeln för att avslöja de bästa verktygen att använda. Läs Mer

Hur fixar jag inte fungerar säkert läge på Windows 10?

Jag vet inte vad som hände, men när jag försöker starta i felsäkert läge via startinställningar fastnar datorn i en slinga. Jag försökte starta om systemet och upprepa säkerhetsläget, men förgäves. Läs Mer

Hur fixar jag Fatal Error C0000022 på Windows?

Jag har försökt installera Windows 10-uppdateringar och korrigeringar, men alla försök slutade med ett Fatal Error C0000022 under omstart. Därför avbryts uppdateringen och nollkorrigeringar installeras. Jag vet inte varför detta händer, så Läs Mer