Hur kan jag förhindra att Cortana dyker upp slumpmässigt?

Hej. Cortana dyker upp i aktivitetshanteraren och skickar irriterande aviseringar. Det visas varje gång jag rör på datorns pekplatta. Jag har redan provat allt som ligger i min makt. Kan du hjälpa mig att inaktivera Cortana pop-up? Läs Mer

Hur man tittar på YouTube-videor bild för bildruta

Att lära sig spela YouTube bild för bildruta är inte så svårt som du tror. Faktum är att det bara krävs en kortkommando för att göra det, vilket du kommer att lära dig av den här artikeln. Läs Mer

Hur man speglar iPhone till LG TV

Det här inlägget introducerar 5 möjliga sätt som du kan lita på för att spegla iPhone till LG Television för att visa din iPhone på en stor TV-skärm. Läs Mer

Hur fixar jag INET_E_DOWNLOAD_FAILURE på IE och Edge?

Hej. Jag använder MS Edge och jag kan inte komma åt vissa webbplatser, YouTube är bland dem. Istället får jag INET_E_DOWNLOAD_FAILURE-felet. Jag är inte säker på vad det betyder, men jag hoppas att du kan hjälpa mig med detta. Läs Mer

Hur tar jag bort Facebook-födelsedagar från kalendern i Windows 10?

Jag använder en kalender på Windows 10. Men jag tyckte att en funktion var extremt irriterande. Alla händelser och födelsedagar är synkroniserade med den. Även om jag inte bryr mig om händelserna vill jag inaktivera födelsedagsmeddelanden. Finns det ett sätt Läs Mer

3 enkla sätt att spela in video på Surface Pro

Letar du efter en pålitlig skärminspelning? Kontrollera sedan den här artikeln för att se några av de bästa sätten att spela in video på Surface Pro. Läs Mer

Hur fixar jag Xbox Live-felkod 4220 på Xbox One?

Jag kan normalt inte spela Call of Duty WW2 eftersom Xbox ger mig felkod 4220. Hur kan jag fixa det? Xbox Live-felkod 4220 är ett störande problem som kan förhindra att spela spel på Xbox. Men vanligtvis detta Läs Mer

Hur fixar man OpenGL-fel 1281?

Hej. Varje gång jag öppnar Minecraft får jag detta OpenGL-fel 1281. Det dyker upp hela tiden i chatten och jag vet inte vad jag ska göra och hur jag tar bort det. Jag vet inte vad Minecraft OpenGL ens gör. Är Läs Mer