Hur fixar jag 'Felkod: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN' Problem?

Hallå. Jag har ett problem som just kom upp nyligen. När jag försöker komma åt SkySports-webbplatsen via min Google Chrome får jag ett felmeddelande som visar att 'Webbplatsen inte är tillgänglig'. Jag märkte också felkoden DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN. Läs Mer

Hur fixar jag Kernel Panic-fel på Mac?

Hjälp! När jag stänger min bärbara dator utan att stänga av, verkar systemet stängas av när jag väl har öppnat den utan mitt tillstånd. Det börjar från början med apple-logotypen på skärmen. Även detta Kernel Panic-fel Läs Mer

Lista över de bästa webbplatserna som Icefilms för att binge-watcha filmer

Här är IceFilm-alternativen för att titta på dina favoritfilmer och TV-serier gratis. Du kan också se uppdaterade filmer på dessa webbplatser. Läs Mer

Hur man laddar ner karaokelåtar på de bästa webbplatserna

Här är de bästa gratis nedladdningssidorna för karaokelåtar och du kan också hitta ett enkelt sätt att ladda ner karaokelåtar till MP3 eller MP4 i hög kvalitet. Läs Mer

Hur fixar jag Diskdefragmentering fungerar inte i Windows 10?

Hej. Jag har problemet med min hårddisk eftersom jag får optimeringsmeddelandet, men processen stirrar inte eller slutförs. Finns det några skäl till varför Diskdefragmentering inte fungerar i Windows 10? Kan jag göra något Läs Mer

Hur fixar jag Windows Update 0x800706d9-fel?

Jag kan inte köra Windows-uppdatering. Det slutar halvvägs och säger att Windows Update 0x800706d9-fel inträffade och att processen inte kunde slutföras. Jag försökte ta bort mappen för mjukvarudistribution men problemet kvarstår. Några idéer för att fixa detta? Windows Läs Mer

Åtta bästa appar som iMovie för Android

Försköna dina videor med de bästa alternativen till iMovie videoredigerare för Android. Vi samlade dem alla i en omfattande artikel. Läs Mer

Hur avinstallerar jag DVD Shrink på Windows?

Hej, jag hittade DVD-krympningsprogram på datorn, men jag känner inte till trots att det ser ganska användbart ut. Hur kan jag avinstallera programmet helt utan att lämna några filer? DVD Shrink fungerar som ett kostnadsfritt verktyg som hjälper användare Läs Mer