Hur fixar jag 'Daqexp.dll saknas' -fel i Windows 10?

Hej. Kör Windows 10, som har uppgraderats till Creators Update strax efter lanseringen av uppdateringen. För ett par dagar sedan började jag få ett fel vid start, som säger 'daqexp.dll saknas.' Någon vet hur man löser Läs Mer

Hur fixar jag Kernel Panic-fel på Mac?

Hjälp! När jag stänger min bärbara dator utan att stänga av, verkar systemet stängas av när jag väl har öppnat den utan mitt tillstånd. Det börjar från början med apple-logotypen på skärmen. Även detta Kernel Panic-fel Läs Mer

Hur döljer man plats på iPhone? Ta reda på det här!

I den här artikeln kommer vi att prata om de enkla sätten att dölja plats på iPhone utan att de vet. Låt oss komma igång för att lära oss mer! Läs Mer

Otroligt sätt att ladda ner iQiyi-video

Letar du efter ett fantastiskt verktyg för att ladda ner iQiyi-videor? Inga bekymmer, fortsätt bara att läsa den här artikeln för att avslöja det bästa verktyget att använda. Läs Mer

De bästa 5 videonedladdningsalternativen

Här kommer vi att presentera några bättre DownloadHelper-alternativ för att ladda ner videor i Chrome, Safari, Firefox, etc. med mångsidiga funktioner. Läs Mer

Hur fixar jag Windows Defenders felkod: 0x80016CFA?

Hej. Jag behöver lite hjälp med att ta bort Windows Defender Error Code: 0x80016CFA popup-sida från Edge. Det fortsätter att uppstå flera gånger när jag surfar. Varje gång det dyker upp måste jag tvinga min webbläsare att stängas, men när Läs Mer

Hur fixar jag '' Fjärrskrivbordsanslutning har slutat fungera '' fel?

Jag var ansluten till en annan dator när meddelandet blinkade att 'Fjärrskrivbordsanslutningen har slutat fungera.' Omstart av programmet fungerar inte. Efter några minuter uppstår problemet igen. Jag blir väldigt frustrerad. All hjälp skulle uppskattas. Läs Mer

Hur fixar jag 'Windows Hello är inte tillgängligt på den här enheten' Fel i Windows 10?

Efter att jag har uppgraderat min dator till Creators Update har fingeravtrycksläsaren slutat fungera. Jag fungerade bra tidigare, men nu kan jag inte logga in. Jag får ett felmeddelande 'Windows Hello är inte tillgängligt på den här enheten.' Jag använder Windows 10 pro. Läs Mer