Hur avinstallerar jag XAMPP på Mac OS X?

Hej killar, jag har börjat använda Mac ungefär ett år tidigare. Tyvärr, i skrivande stund, går det mycket långsammare än tidigare. Så vitt jag vet kan det vara orsaken till att onödigt avlägsnas felaktigt Läs Mer

5 lösningar för att ladda ner 4K YouTube-videor

Om du vill ladda ner UHD 4K-filmer från YouTube för att titta offline, följ helt enkelt den här artikeln för att få det gjort utan några krångel. Läs Mer

Hur återställer jag filer med Amnesia Decrypter?

Jag vill dekryptera mina filer efter att de har krypterats av Amnesia ransomware. Vad är det bästa sättet att göra det? Det bästa sättet att dekryptera denna parasit är att använda Amnesia Decrypter. Detta verktyg är bara nytt Läs Mer

Hur fixar jag din version av Windows 10 kommer snart att avsluta tjänsten meddelande?

Hej. Jag började plötsligt få ett litet popup-meddelande längst ned till höger på min skärm av Windows: 'Din version av Windows 10 kommer snart att avslutas.' Vad betyder det här? Måste jag betala för Läs Mer

Hur frigör jag diskutrymme på Mac OS?

Jag har kämpat med min Macs lagringsutrymme ett tag nu ... Det kommer till den punkt där jag måste ta bort mina videor för att få datorn att fungera. Några tips du kan ge mig? Ny Läs Mer

5 mest praktiska och pålitliga AllToMP3-alternativ

Upplev att lyssna på en låt smidigt eftersom du kommer att lära känna de mest tillgängliga AllToMP3-alternativen som du kan använda för att streama musik offline. Läs Mer

Hur fixar jag 'Datorn startade om oväntat' fel i Windows 10?

Jag försökte installera Windows 10 på en min bärbara dator. När datorn laddas dyker meddelandet “Datorn startade om oväntat” upp och det fryser under laddning. Felet visas varje gång jag startar om systemet. Jag har inga alternativ. Var kanske Läs Mer

Hur fixar du tvåfingersrullning som inte fungerar?

Styrplatta med två fingrar fungerar inte för mig. Jag använde den i åldrar och vet verkligen inte vad som har hänt. Kan du snälla hjälpa till? Tvåfingersrullning är en standardfunktion på MacBook, iMac och Mac-datorer med Magic Trackpad. Det Läs Mer