Hur man fixar “IPv6 Connectivity: No Internet access” -fel

Nyligen får jag det här meddelandet: IPv6-anslutning: Ingen internetåtkomst och jag kan inte komma åt internet alls. Jag förstår verkligen inte vad som hände, eftersom allt fungerade bra tidigare. Jag försökte starta om datorn flera gånger, men det Läs Mer

Hur fixar jag kopierings- och klistrafunktionen som inte svarar på Windows?

Jag var tvungen att installera om min Windows 7 nyligen, jag märkte att varken Copy and Paste-funktionen eller CTRL + C eller CTRL + V fungerar. Startade om enheten - samma röra. Jag skulle vara tacksam för ditt råd, eftersom jag är på ett komplett Läs Mer

Hur fixar jag 0x80073d13-fel på Xbox Game Pass?

Hej. Jag har problem med Xbox Game Pass och Windows Store. När jag installerar spelet får jag 0x80073d13-felet. Under varje installation inträffar felet. Microsoft Store-appen, Xbox-appen ger båda samma resultat med felet. Läs Mer

Hur man spelar in Discord-samtal på Windows, Mac och Linux

Undrar du hur man spelar in discord-samtal med de bästa inspelningsverktygen? Tja, fortsätt att läsa den här artikeln för att avslöja de verktyg du kan använda. Läs Mer

Topp 5 alternativ till VideoGrabby för nedladdning av video

VideoGrabby är för närvarande nere tills idag. Så om du letar efter sajter som VideoGrabby har du det perfekta inlägget. Kolla in dem här! Läs Mer

Hur fixar jag SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (fltmgr.sys) -fel i Windows?

Hej, jag har nyligen uppgraderat från Windows 8 till Windows 10 och allt gick bra i början. Men nyligen har jag fått ett blåskärmsfel SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (fltmgr.sys). Så snart datorn startar om fungerar det bra, men problemet Läs Mer

Hur man löser problemet 'Kan inte öppna MOV-fil på Mac'.

Vinka adjö till felet 'MOV-filen öppnas inte i QuickTime'. Lär dig att stärka dig själv med hjälp av lösningen som visas i den här artikeln. Läs Mer

Vulkan Run Time Libraries. FAQ: vad är det? hur installerar jag om?

Hej, jag är här med en fråga. Jag rullade igenom mitt datorsystem igår och hittade detta Vulkan Run Time Libraries. Vad är denna programvara? Ska jag ta bort det? Vi vill informera alla användare om att Vulkan Run Time Libraries är Läs Mer