Hur åtgärdar du 'Misstänkt upptäckt av Ransomware-aktivitet'?

Idag genererade Chrome en skrämmande popup-varning, som rapporterade ett fel 0x8007042C och 'Misstänkt Ransomware-aktivitet.' Ingen av de personliga filerna har krypterats ännu och webbläsaren, efter en tvingad omstart, fungerar bra. Ska jag oroa mig? Om du får Läs Mer

Hur man laddar ner Michael Jackson-videosånger och dansvideo

Om du vill samla Michael Jacksons dansvideor, se den här artikeln för att se de bästa verktygen för att ladda ner dess videor. Läs Mer

Hur fixar jag Malwarebytes som inte kan ansluta till servicefel?

Hej, jag har läst många bra Malwarebytes-recensioner och jag bestämde mig för att prova det. Men så snart jag installerade den och utförde en fullständig systemsökning och stängde av den kunde jag aldrig öppna den igen, Läs Mer

Hur avinstallerar jag Discord?

Jag har använt Discord i några år. För bara några dagar sedan slutade det helt enkelt att fungera, så jag trodde att jag skulle installera om det. Så snart jag försökte insåg jag att något var fel, då jag fick installationen Läs Mer

Hur fixar jag Windows 10 fast vid att leta efter uppdateringar?

Min dator fastnar på skärmen 'Få uppdateringar' för installation av Windows 10-uppdateringar. Det har körts i över en halvtimme och sitter fortfarande på att 'leta efter uppdateringar: 0%'. Jag kan inte få något svar från det fönstret men Läs Mer

Hur fixar jag Kernel Auto Boost Lock Acquisition With Raised IRQL?

Hej. Jag har problem med min Windows-enhet. Jag har nyligen uppdaterat min Windows 7 till Windows 10 och började uppleva blå skärmfel som jag aldrig har haft problem med tidigare. Jag får felet och Läs Mer

Hur fixar jag 'något gick fel' felkod 0x803F8001 i Windows Store?

När jag försökte installera en app från Windows Store fick jag ett popup-meddelande som sa att något gick fel med en felkod 0x803F8001. Ingen av apparna kan laddas ner. Har någon stött på ett sådant fel? Är det svårt att Läs Mer

Hur fixar jag “Failed to get player information from the server” -felet?

Hej. Av någon anledning kan jag inte starta Pokemon GO. Istället får jag felet 'Misslyckades med att få spelarinformation från servern'. Finns det något jag kan göra för att spela spelet smidigt? Tack på förhand. Ursprungligen skapat av spel Läs Mer