Hur fixar man 'Okänd layout specificerad i manifest' -felet?

Hej, allihop. Det räknas redan en månad när jag inte kan använda Windows Store. Jag kan öppna den och ladda ner några av apparna, men ibland misslyckas antingen nedladdnings- eller installationsprocessen med det här felet: ”Något dåligt hände. Läs Mer

Hur man fixar YouTube som visar Green Screen-problem

Om du upplever att YouTube visar en grön skärm, så har den här artikeln de bästa möjliga lösningarna. Vi förklarade också varför detta problem finns. Läs Mer

Hur fixar MSVCP140.dll fel i Windows?

Jag har försökt starta Epic Games-appen, men varje gång misslyckas det med ett fel som säger att MSVCP140.dll saknas. Felet visas inte när jag försöker öppna andra program på min dator. Vad ska jag göra? Läs Mer

Hur avinstallerar jag Native Desktop Media Service?

Hej, jag har märkt en misstänkt checker.exe-process som körs i Aktivitetshanteraren. Nu omdirigeras jag kontinuerligt till Aclassigned.info eller Efishedo.info-webbplatser när jag surfar. Jag försökte skanna min dator med ett systemoptimeringsverktyg och det visade att den är infekterad Läs Mer

Hur fixar jag SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (atikmdag.sys) BSOD på Windows?

Hej, allihop. Jag skulle mycket uppskatta någons hjälp. Det är andra dagen som räknar när jag inte kan starta upp min dator. När jag försöker göra det får jag en BSOD med SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED relaterad till filen atikmpag.sys. Tack på förhand! Läs Mer

Hur fixar jag hög CPU-användning av Videosubscriptionsd?

Hej. Jag har märkt att processen med namnet Videosubscriptionsd använder upp till 85% av CPU eller ibland tar det en hel processor. Min Mac kör version 10.12.6. Finns det något jag kan göra för att fixa det? Videosubscriptionsd är inbyggd systemprogramvara som Läs Mer

Hur fixar du “Dina nuvarande säkerhetsinställningar tillåter inte att filen laddas ned” Fel på Windows 10?

Jag försökte ladda ner iTunes, VLC-spelare, Chrome-webbläsare och flera andra program, men jag fick inte göra det. Varje försök slutade med ett felmeddelande ”Dina nuvarande säkerhetsinställningar tillåter inte den här filen Läs Mer

Hur fixar jag felkod: 0x80070570 på Windows?

Jag får inte ladda ner spel och appar från Windows Store. När jag försöker ladda ner något uppstår felet 0x80070570. Vilka korrigeringar kan jag försöka? Windows OS är en komplicerad kombination av hårdvara, programvara, appar, filer, processer och Läs Mer