Hur man hämtar blockerade meddelanden på iPhone (2021-uppdatering)

hämta blockerade meddelanden iphone-funktionApple ger sina användare enkla metoder för att blockera kontaktnummer, telefonnummer och e-postmeddelanden på iOS-enheten. Om du blockerar en telefonkontakt eller ett nummer på din iPhone och skickar meddelanden till den, kommer meddelandena inte att levereras eller tas emot. Ibland kommer du av misstag att blockera någon från att skicka meddelanden till dig, bara för att ompröva och skulle vilja hämta blockerade meddelanden på din iPhone. Om du funderar på att hämta blockerade textmeddelanden på din iPhone, eller går det att göra? Kolla in den här artikeln för att ta reda på hur du blockerar eller avblockerar vem som helst, och upptäck en enkel metod för att hämta raderade meddelanden från din iPhone oavsett om säkerhetskopior är tillgängliga eller inte.

Navigering av innehåll

Är det faktiskt möjligt att hämta blockerade meddelanden på iPhone?

Många människor ställer liknande frågor om att återställa blockerade texter iPhone på internet. Svaret på frågan om det är möjligt att hämta blockerade meddelanden iPhone är NEJ. Om du blockerar en telefonadress eller ett nummer på din iPhone får du inga samtal, textmeddelanden, röstmeddelanden etc. från telefonnumret. Textmeddelandena skickas inte alls, och du kommer inte att få ett e-postmeddelande. Om du stöter på någon som säger att den kan hämta meddelanden som blockerats från din iPhone och iPad, var medveten om det. Ingen av programvaran kommer att kunna lösa problemet på något sätt. Om du blockerar ett telefonnummer eller en person från att skicka meddelanden till dig via din iPhone, finns det ingen blockerad mapp för att lagra meddelanden från blockerade nummer, precis som på Android-telefonen. I det här fallet kommer du inte att se meddelanden som tas emot medan telefonnumret är blockerat. Anta att du redan har fått textmeddelanden innan du blockerade numren eller kontakterna. I så fall, pröva lyckan eftersom du har fått meddelanden tidigare.

Blockera och avblockera någon på din kontaktlista

Hur blockerar man någon på iPhone?

Det finns många anledningar till att blockera ett telefonnummer eller en kontakt i en iPhone. Oavsett orsaken kan du följa dessa steg för att hindra personen från att irritera dig:

  • Starta programmet Inställningar på din iPhone och välj Facebook, Meddelanden eller Telefon.
  • Rulla ned, tryck på 'Blockerad' och klicka på knappen 'Lägg till ny'.
  • Välj den kontakt du vill blockera och tryck på 'Klar' för att avsluta proceduren.

hämta blockerade meddelanden iphone blockerade någon

Hur avblockerar man någon på iPhone?

Om du av någon anledning av misstag blockerade någon från din iPhone, oroa dig inte. Du kan enkelt avblockera kontakten eller numret. Så här kan du åstadkomma det:

  • Starta appen Inställningar för din iPhone och tryck sedan på Telefon.
  • Rulla ned och tryck sedan på ' Blockerade kontakter' Här ser du en lista över alla blockerade nummer på din iPhone.
  • Välj den kontakt du vill ta bort från ditt block. Tryck på 'Redigera' och tryck sedan på minustecknet och klicka på 'Avblockera' för att ta bort kontaktens nummer från listan över blockerade kontakter.

hämta blockerade meddelanden-iphone har avblockerat någon



Hämta borttagna meddelanden på iPhone med iOS Data Recovery

AceThinker iOS Data Recoveryär en avancerad och allt-i-ett-applikation som hjälper dig att återställa raderad eller förlorad information, inklusive återställa blockerade meddelanden på iPhone. Det kan också lösa iPhone-problem som inte fungerar normalt och säkerhetskopiera iOS-data och överföra WhatsApp-data mellan iOS-enheter och datorer. Ladda ner programmet och följ steg-för-steg-instruktionerna nedan för att använda alla funktioner. AceThinker har tre lägen för att återställa filer med iOS-enheter, iTunes Backup och iCloud backup. Det är möjligt att återställa raderade eller förlorade foton, meddelanden, videokontakter etc., via en enhet som din iPhone, iPad och iPod direkt utan säkerhetskopior. iTunes backup-funktion utan att behöva en enhet eller internetåtkomst. Om din enhet har skadats, förlorats eller raderats på grund av ett jailbreak eller annan olycka som leder till förlust av data. Verktyget kan använda iTunes backup-funktionen utan att behöva ansluta. Extrahera textmeddelanden, bilder, video, ljud, kalendrar, kontakter och mer med iCloud-säkerhetskopior för att hämta trasig eller stulen iPhone-information.

Nyckelfunktioner

  • Den erbjuder tre lägen genom vilka du kan återställa din data.
  • Den kan också upptäcka och skanna och återställa nästan alla typer av data på dina enheter, inklusive meddelandebilagor, kamerarulle, röstbrevlåda, fotobibliotek, röstmemon och många andra.
  • Du kan också spara data på din dator för framtida säkerhetskopiering.
  • Den erbjuder tre alternativ, vilket innebär att du kan välja den mest lämpliga för dina behov för att få tillbaka all data du behöver.
  • Den är kompatibel med alla iPhone, iPad och iPod-modeller, inklusive iPhone X, 12 Pro Max, iPhone XR, iPad Air, iPod touch 6, etc.
  • Det kan återställa data från iTunes/iPad/iPhone eller säkerhetskopior.

Hur man hämtar data med AceThinker Data Recovery

  • Starta programmet, hitta det, välj alternativet 'Återställ med en iOS-enhet' och välj det. Därefter måste enheten anslutas. Om enheten hittas kommer dess namn att visas.
  • För att du ska kunna fortsätta måste du trycka på knappen som läser 'Starta skanning.' iPhone Data Recovery kommer att starta processen med att skanna din enhet efter raderade filer.
  • För att återställa raderade filer klickar du helt enkelt på alternativet 'Återställ'. Det kommer att se till att filerna sparas på din dator.
  • Du kan se dina dokument när skanningsprocessen är klar. Detta låter dig bestämma vilka filer som kan räddas. På höger sida av programmet kommer du att märka olika typer av data/filer. De kan inkludera samtalshistorik, sms, WhatsApp-samtal och många fler. Om du klickar på någon av eller alla kategorierna ovan kommer informationen om den att visas. Foton kan roteras och visas.
  • iphone dataåterställningsgränssnitt

    Slutlig dom

    Det finns inget officiellt sätt att återställa meddelanden som blockerades från din iPhone. Om du inte vill missa specifika meddelanden behöver du inte lägga dem i en blockeringslista. Om du inte är intresserad av att läsa någons meddelanden på ett tag kan du ignorera dem. Den här artikeln borde vara till hjälp för dig. Om du verkligen vill återställa blockerade meddelanden på din iPhone, föreslår vi att du ber personen att visa dem på sin telefon. Det är ingen bra idé; dock fungerar det.