Hur fixar jag '' Programmet kunde inte initialiseras ordentligt (0x0000142) '' fel i Windows?

När jag startar något program visas felmeddelandet som säger ”Programmet kunde inte initialiseras ordentligt (0x0000142). Klicka på OK för att avsluta applikationen. ”Jag är inte bra på att reparera programvaruproblem så kan du ge mig råd? Andra alternativ Läs Mer

Hur inaktiverar jag dataloggning på Windows 10?

Är det möjligt att inaktivera dataloggning i Windows 10? Jag är ganska känslig för dataspårning, så det skulle vara jättebra att sätta på extra säkerhet. Windows 10 sekretessvillkor har redan diskuterats av tusentals människor runt om Läs Mer

Topp 10 bästa videograbberverktyg för att ladda ner onlinevideor

Vill du ladda ner videor från webbsidor för streaming online? Skaffa nu något av de bästa videograbberverktygen och spara videon med lätthet! Läs Mer

Hur fixar jag överföringen avbruten: fel hittades inte?

Hej, jag skriver med hopp om att du kan hjälpa mig. I World of Warcraft får jag överföringen avbruten: förekomsten hittades inte varje gång jag går in i en annan zon eller instans. Jag får sedan teleporteras tillbaka till föregående Läs Mer

Alternativa lösningar om YouTube till MP3 inte fungerar

Om du älskar att lyssna på musik kanske du redan har sparat YouTube-videor med YTMP3. Men om ett YouTube till MP3-fel inte fungerar, prova detta! Läs Mer

Print Spooler fortsätter att stanna. Hur man fixar?

Hej! Jag är här med någon typ av problem ... Jag har använt Windows 10 ett tag nu och har alltid hållit en skrivmaskin ansluten till min dator. Jag har aldrig upplevt några problem med tryckprocessen förrän nu. Läs Mer

Hur fixar jag uppdateringsfelkod 0x800703f1 på Windows 10?

Hej, jag har ett problem som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Nyligen kan mina Windows-uppdateringar inte tillämpas, eftersom systemet returnerar felet 0x800703f1. Några råd om detta tack? 0x800703f1 felkod är Windows OS-specifik och endast Läs Mer

Hur fixar jag Qtcore4.dll fel?

Jag fick följande felmeddelande och kom igen innan min dator uppgraderades till Windows 10 och återkommer fortfarande efter uppgraderingen: 'programmet kan inte starta på grund av QtCore4.dll saknas från din dator. försök att installera om Läs Mer