Hur fixar jag felmeddelandet 'Kompilera fel i dold modul' när du öppnar word / excel-filer?

Hej. När jag försöker starta Office 2016 för Mac-applikationer får jag ett meddelande som säger: ”Kompilera fel i dold modul”. Jag vet inte varför detta har börjat hända eftersom allt har fungerat bra för ett par dagar sedan. Läs Mer

Hur tar jag bort Hitta min iPhone-aktiveringslås utan föregående ägare?

Hej, jag har problem med ett aktiveringslås på en iPhone. Jag har nyligen köpt den här telefonen från en annan person och fick veta att en fabriksåterställning redan gjordes för den. Hoppades att inte ha några problem Läs Mer

Vad är Live Wallpaper och hur man använder det?

Hej, jag har hört talas om funktioner för Live Wallpaper och Dynamic Wallpaper för Windows 10-enheter. Jag vet om något liknande för iPhone, men vet inte vad det är eller hur man ställer in det. Det låter dock coolt, Läs Mer

Hur installerar jag om Mac OS?

Jag ska ge min gamla Mac till min syster. Men jag vill bli av med all information, program etc. från min enhet. Men jag vill installera om Mac OS. Hur kan jag göra det? Installera om Mac OS Läs Mer

Hur fixar jag 'Accelerometerdll.DLL saknas' -fel på Windows 10?

Jag har nyligen uppdaterat min HP Pavilion Power Laptop och började få ett felmeddelande som säger 'Accelerometerdll.DLL hittades inte.' Det inträffar under olika förhållanden, till exempel när jag försöker öppna Windows Explorer eller starta några spel. Kan någon snälla hjälpa till? “Accelerometerdll.DLL Läs Mer

De bästa 7 alternativen till handbroms för Windows och Mac

I den här artikeln kan du hitta en recension av den bästa programvaran som HandBrake som kan konvertera videor och DVD-skivor på Windows och Mac. Läs Mer

Hur man tittar på anime utan annonser gratis

Vill du veta hur man tittar på Anime utan annonser? Kontrollera sedan den här artikeln om webbplatser och metoder för att hoppa över anime-annonsen och tillfredsställa din anime-älskare omedelbart. Läs Mer

Hur fixar du duplexutskrift fungerar inte?

Hej. Snälla hjälp mig. Jag är desperat. Jag kan inte hitta några lösningar för mitt skrivarproblem. Automatisk dubbelsidig utskrift fungerar inte. Jag har inte ändrat några inställningar, mina enheter är fortfarande inkopplade ett tag. Det är plötsligt. Det står Läs Mer