Hur man laddar ner video om fotbollsfärdigheter

Älskar du att titta på fotbollsvideor online? Kolla nedladdningsvideon för fotbollstricks och färdigheter så att du kan se dem obegränsat offline. Läs Mer

Recension av de 10 bästa gratis videoredigeringsprogramvaran för Mac

Är du en Mac-användare som letar efter videoredigeringsprogram? Här är 10 bästa gratis videoredigerare för Mac-användare som tjänar både amatörer och experter. Läs Mer

Vad är rundll32.exe och hur fixar rundll32.exe fel på Windows?

Hej. Varje gång jag startar min dator får jag Runtime-felet rundll32.exe. Jag vet inte varför eller varifrån den kommer. Jag skulle uppskatta några lösningar på denna fråga. Tack. Rundll32.exe är förmodligen den vanligaste processen du Läs Mer

Hur inaktiverar jag platstjänster på Mac?

Hur kan jag inaktivera platstjänster på Mac OS X? Jag är bekymrad över min integritet och vill lägga till ett extra skyddsskikt på det. Platstjänster är tillgängliga på alla iOS-enheter, t.ex. iPhones, iPad, MacBooks och Läs Mer

Rätt sätt att bränna YouTube Music till CD

Bränna musik från YouTube till en CD kommer tillbaka på trenden. Kom därför ikapp med den senaste uppdateringen om hur du gör processen korrekt. Läs det här! Läs Mer

Hur får jag 'Missade samtalsmeddelanden' på Windows 10 Desktop?

Jag har installerat Windows 10 Creators Update och beslutat att aktivera meddelande om missade samtal i Cortana-inställningarna. För närvarande använder jag en Nokia Lumia 730, som kör Windows 8.1. Jag försökte aktivera den här funktionen, men gjorde förmodligen något fel för att jag Läs Mer

Hur fixar jag win32u.dll hittades inte fel i Windows?

Hej, jag har problem med att öppna vissa applikationer. Några av dem öppnar helt enkelt inte och istället står felmeddelandet 'win32u.dll hittades inte.' Samma sak händer när jag försöker ladda ner appar från Windows store (inte Läs Mer

Avinstallera TextWrangler på Mac OS X

För en tid sedan installerade jag ett program som heter TextWrangler på min Mac. Jag har försökt ta bort den flera gånger men till ingen nytta. Vad är det enklaste sättet att göra det? Det finns en punkt som nås av alla Mac-användare samtidigt Läs Mer